top of page
Μήλα
Έρευνες έχουν δείξει ότι τα αντιοξειδωτικά στα μήλα μπορούν να επιβραδύνουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων καθώς απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Επιπλέον, μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα στο πάγκρεας, γεγονός που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.
Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης, καθώς και να προστατεύσουν το DNA από οξειδωτική βλάβη, η οποία είναι μια από τις κύριες αιτίες καρκίνου.
bottom of page